Silverwood

Senaste inläggen

Av Scarlett - 21 februari 2014 15:25

 

Jag knäppte denna bild nyss, och jag älskar den! Just det där steget när alla är, ja vad heter det, exakt jämnt helt enkelt. 

I alla fall fixade jag den så nu sitter den så fint som bakgrund på datorn. I love it!
 

ANNONS
Av Scarlett - 20 februari 2014 15:47

         


 


Hon är så fiiin min prinsessa! ♥
 


ANNONS
Av Scarlett - 19 februari 2014 16:14

Idag anlände 3 nya hästar till Jorvik, en vit, en brun och en Sabino. Btw, sabinon måste de nästan fått idén från google, jag hittade nämligen denna bild där:

Hur otroligt lik är inte den? 


I alla fall, hästarna var det. Jag tycker de alla var jättesöta, och den brunas man ser våfflad ut vilket är jättecharmigt. Älskar de alla! ♥

     

Att man kan vinkla kameran i manaffären är toppen. Och för att inte tala om själva manen, i love it *-* Bytte direkt på Bella, nu ser hon ut som en riktig belladonna haha. Tycker även det var mer realistiskt med den manen, då den börjar längre ner än bakom öronen på ena sidan vilket är typisk för araber. 

 

 


Av Scarlett - 19 februari 2014 14:57

Hej allihopa!
Fler söta Arabiska fullblod, en vacker Selle Francais och en ny frisyr till de Arabiska fullbloden är nytt i denna veckas uppdatering.

Nya hästar:
- Två fina Arabiska fullblod i färgerna Sabiano och Brun och en vacker vit Selle Francais har kommit till vår kära ö. Du hittar dem i Valedale och i Silverglades hästsportcenter.

Vilka skönheter!
Vilka skönheter!

Häststylist:
- En ny frisyr till de Arabiska fullbloden finns nu hos Häststylisterna på Jorvik. Häststylisternas butik har också fått sig ett ordentligt lyft och du kan nu se din hästs nya frisering i fler kameravinklar. Rid dit och kolla vilken frisyr ditt Arabiska fullblod passar bäst i!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

 

_________________________________________________________________________

Min kommentar: Jag måste säga att jag gillar uppdateringen, även om jag ville ha ett nytt lopp och huvuduppdrag. Men men, jag tycker hästarna ser jättesöta ut och att vi äntligen fått en helvit pålle till spelet att köpa är bra! 

Jag hissar helt klart fler kameravinklar till manfunktionen och en till manstil. Ska direkt kolla vad Bella passar i ;]

Dagens uppdatering får 4/5 handskar idag :D

 

 

 

 

     


Av Scarlett - 18 februari 2014 13:29

Jag har nu lagt in den våriga designen, jag är jättenöjd c: Dock kan man ännu inte klicka på Supernovas eller Flammans profil, då de är på hästön och jag inte orkar hämta de för en liten grej. Det får vänta några veckor!


Btw, när vi ändå är igång. Ni kan få se en bild jag fick när jag höll på och fotade headerbilden ^^


Och well, detta är min nya namnskylt :})

   

Av Scarlett - 18 februari 2014 12:05

Något jag märkt särskilt senaste tiden är att SSO skaffat sig mycket mer reklam. På youtube, lyrics.com och andra ställen som jag inte minns. Det är ganska kul att se det lite här och där :]

 

Ps! Lägger ut den  nya designen väldigt väldigt snart :D
 

Av Scarlett - 17 februari 2014 14:48

Hm ja, jag fotade Darky för den nya designen igår, och insåg att hon är typ det finaste SSO skapat. I denna outfiten är hon gongodis man aldrig blir mätt eller trött på. Så sjukt fiin! ↓

 

Titta bara, finns det nåt vackrare? Kommer säkert spamuppdatera med detta ett tag, men jag är som fast vid henne!
 

Av Scarlett - 15 februari 2014 12:23

Skulle det inte vara kul att kunna bowla en fredagkväll på SSO? Jag fick iden förra helgen när jag bowlade. Mest som en kul tanke, men erkänn att det hade varit najs!
  

Slarvredigerade denna, mest för att se framför mig ^^  

Om moi, Scarlett Silverwood


Hej!
Jag heter Scarlett och bor i Valedale med mina 10 pållar. På min blogg får du följa mitt liv på SSO men även lite IRL då och då.
Hoppas du trivs! ☺
(bloggen är i princip död numera!)

Läs om hästarna

                       

          

       

    

       

Husdjur

      

SSO

         

Viktigt

Upp till 90% av bloggmaterialet har jag gjort eller redigerat. Om det inte står nåt annat är det på. Ni får kopiera men det måste tydligt stå att det är min bild. 

Fråga mig

47 besvarade frågor

Sök i bloggen

Sociala nätverk

       

Kategorier

Senaste inläggen

Nano Unicorn

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se