Silverwood

Senaste inläggen

Av Scarlett - 2 maj 2014 10:17

Ja det var väldigt oväntat att Emlan skulle fråga idag, men det är jag glad att hon gjorde! Jag behöver nåt nytt att göra för att hålla gnistan uppe, och att få umgås med sina vänner är ju det bästa sättet, särskilt i en jättetrevlig klubb :D

 

Välkommen till RD!


 

ANNONS
Av Scarlett - 29 april 2014 14:43

Jag är ledsen att jag inte har hört av mig på flera dagar, men min lust att spela och blogga har verkligen blåst bort helt, det finns knappt. Okej den finns inte. Jag behöver inte gå in på detaljer vad jag gör annars, men jag tittar otroligt mycket mer på serier (som jag tjatat en del om tidigare) och dessutom håller jag på att bygga upp den svenska iCarly-wikin som tydligen ingen har gjort något vettigt med, det finns bara en välkommenhälsning. 


Så, jag kanske inte skriver så mycket här kommande 3-4 veckor. Jag vill verkligen inte nöta ut det lilla intresset som finns kvar för detta, utan ladda batterierna och komma tillbaka med nya saker. Hoppas ni har förståelse eftersom det är mitt val oavsett. Tack så länge!

 

(Ni kan såklart se mig lite här och var på SSO, men även där har min energi sjunkit. Det finns inte så mycket kul att göra längre, har inte ens ryktesuppdrag kvar).

 

 

ANNONS
Av Scarlett - 25 april 2014 15:11

Jag måste säga att jag älskar hur dessa uppdragen är upplagda! Jag tycker det är grymt med så mycket magi i det, det gör allt mer spännande. Jag har verkligen inte någonting att klaga på, och kan inte vänta till nästa huvuduppdrag!

 

  

Av Scarlett - 23 april 2014 14:35

Hejsan!
Den spännande huvudberättelsen fortsätter i denna veckas uppdatering. Stackars Starshine letar efter sin älskade Lisa och han behöver din hjälp för att lyckas!

Nya huvuduppdrag:
- Lisas häst Starshine har planlöst travat omkring i Gröndalskogen i evigheter. Han har letat och letat efter sin kära Lisa men inte lyckats hitta henne. Rid till Starshine i Gröndalskogen, prata med honom och hjälp honom att leta efter Lisa. Det kommer kräva både list, mod och en gnutta tur om du och Starshine ska lyckas övervinna alla hinder som står mellan er och Lisa. Tillsammans kommer ni färdas över Jorvik och möta både gamla vänner och nya fiender i ditt sökande efter lösningen på Lisas mystiska försvinnande. 

För att kunna göra uppdragen måste du ha påbörjat stängningen av de Pandoriska sprickorna. Du behöver alltså inte vara klar med stängningen av alla sprickor! Du måste också ha slutfört uppdragen med Mästarspejaren och Linda och hittat den andra bokkopian

Hjälp Starshine hitta sin kära Lisa!
Hjälp Starshine hitta sin kära Lisa!

Nya kläder:
- De fyra Soulriders som finns har varsin vacker häst. För att hylla dessa fina hästar kan du nu köpa tröjor och ridbyxor med deras motiv! Tin Cans hyllningskläder finns i Vingården, Concordes finns i Jarlaheim, Starshines finns i Jorvikstallet och Meteors hittar du i Silvergladebyn!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

_______________________________________________________________

 

Behöver jag säga mer? ♥

 

 

Av Scarlett - 20 april 2014 11:04

 

Sadel, träns - äggjakt (?)

Sadelfilt - Jarlaheim

Lindor - Fiskebyn

Rosett - Silver i VDC


Keps - Fiskebyn

Mask - Guldägget i Gyllenbladsskogen

Solglasögon - Fort Pinta

Väst - G.E.D arbetsplats Moorland

Byxor - Fort Pinta

Skor - Vingården
 

Av Scarlett - 19 april 2014 19:25

Skriver imon var allt är från, guldägg, affär äggjakt osv.   

Av Scarlett - 18 april 2014 23:38

Ha en fantastisk dag! Och ät alldeles för mycket godis c':

 


 

Av Scarlett - 16 april 2014 15:58

Glad påsk på er allihopa!
I denna veckas uppdatering har Jorvik klätt sig i sin finaste påskskrud. Vackra fjädrar och färgglada ägg pryder vår kära ö och vad passar inte bättre när det är dags för äggjakt?

Äggjakt:
- Påsk är en tid i Jorvik som är riktigt härlig och den årliga äggjakten har börjat. Varje påsk gömmer invånarna påskägg åt varandra och om man hittar alla äggen som en person gömt så får man en liten present. Prata med Felix i Silvergladebyn för att börja äggjakten!

Mystiska guldägg
- Några stora mystiska påskägg har synts till på Jorvik. Rid ut på upptäcktsfärd och se om du kan hitta dem!

Glad påsk!
Glad påsk!

Påsk-butik:
- Speciella påsk-butiker med kläder, utrustning och påskägg att äta har öppnat upp i de stora samhällena på Jorvik. Rid dit och kolla in de fina påskprylarna!

Highscore reset:
- Förra veckans nollställning av tävlingsresultat kom inte med i uppdateringen. Därför har vi nollställt alla resultat idag så nu har alla chansen att ta nya toppresultat i alla tävlingar igen!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

_____________________________________________________________________

Ja, det var väl väntat med påskgrejor nu, men ändå en kul uppdatering med massa saker att göra! Kan dock inte ens jämföra denna uppdatering med nästa veckas... Ahh längtar verkligen! ^^

 


 


Om moi, Scarlett Silverwood


Hej!
Jag heter Scarlett och bor i Valedale med mina 10 pållar. På min blogg får du följa mitt liv på SSO men även lite IRL då och då.
Hoppas du trivs! ☺
(bloggen är i princip död numera!)

Läs om hästarna

                       

          

       

    

       

Husdjur

      

SSO

         

Viktigt

Upp till 90% av bloggmaterialet har jag gjort eller redigerat. Om det inte står nåt annat är det på. Ni får kopiera men det måste tydligt stå att det är min bild. 

Fråga mig

47 besvarade frågor

Sök i bloggen

Sociala nätverk

       

Kategorier

Senaste inläggen

Nano Unicorn

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se