Silverwood

Senaste inläggen

Av Scarlett - 30 mars 2014 20:30

Jag är verkligen ledsen att jag inte har skrivit något sen i torsdags, men jag hade verkligen inte lusten. Och idag har jag inte haft tiden heller för den delen, jag har vart upptagen med att bli tredje bästa volleybollaget i Stockholmsdistriktet U13 :D Igår var jag en cowgirl och hade riktigt kul ska ni veta, och i fredags kände jag bara inte för det. Men nu under veckan ska jag nog kunna lägga in nåt varje dag. c:

 

 

ANNONS
Av Scarlett - 27 mars 2014 14:45

En video på Youtube som seriöst skrämde livet ur mig och två miljoner till är Lights out. Ni kanske har hört talas om den, men har ni inte det så kan jag tala om att det är en kortfilm där en kvinna ska gå och lägga sig, men tycker sig se en kvinna när hon släcker. Hon låter det vara tänt och tejpar över lampknappen, l¨ägger sig i sängen och 1 minut senare släcks lampan utanför... Resten får ni kolla på, om ni vågar! Det är verkligen inte nådigt i slutet, jag varnar er. Men man överlever ändå ;-)


Förresten skulle jag kunna blogga lite mer än vanligt idag, men jag har lite läxor att göra samt att vädret är så fint att jag nog går ut en stund också. Ha en bra dag! ♥


 

ANNONS
Av Scarlett - 26 mars 2014 14:49

Hejsan!
Tre nya vackra hästar har kommit till Skördebygden. Du hittar dessa ståtliga springare på Ferdinand och Eddies hästmarknad, en ny kringresande marknad som just nu befinner sig på arenan vid Jorvikstallet.

Nya hästar:
- Tre underbara hästar har kommit till hästmarknaden i Jarlaheim, två ståtliga Frisiska sporthästar och en vacker Andalusier!

Vackra hästar!
Vackra hästar!

Hästmarknad:
- Ferdinand och Eddie driver en hästmarknad som de reser runt med på Jorvik. Just nu så har de anlänt till Jorvikstallet i Jarlaheim och slagit upp marknaden på arenan. Passa på att rida dit och kolla in den innan de reser vidare! 

Nya uppdrag:
- Det kan vara slitigt att jobba på en hästmarknad, saker och ting går sönder när man är ute på vägarna och det är mycket som ska pysslas med. Rid till Hästmarknaden och se om du kan hjälpa Ferdinand och Eddie att landa i Skördebygden.

Ny butik:
- En ny butik med både kläder och utrustning har kommit till Ferdinands hästmarknad i Jorvikstallet.

Ferdinands hästmarknad.
Ferdinands hästmarknad.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

____________________________________________________________________

 

Yey, kul :D Fina hästar, kul med nåt nytt som en hästmarknad OCH uppdrag samt ny butik. 

 

Scar likes :')

 

 

 

 


Av Scarlett - 25 mars 2014 15:23

Idag blev jag beundrad med Goldspurs! Skönt att bara behöva gå in för att sköta om hästarna och umgås med klubben (ja, jag är tillfälligt med i Lightning Bombs). :3

Det innebär att jag fick testa Svåra Gröndalstävlingen. Kul! Mycket lättare än jag trodde och väldigt rolig att springa.

Och för att göra uppdraget med Morgana fick man hela 500 js... ♥ c: Bra grejer!

  

Av Scarlett - 24 mars 2014 06:45

Jag kände att jag började sakna mina pållar på semester och att det blev tråkigt samma två hela tiden. Så jag bestämde mig för att skicka iväg Bella och Darky och ta hem Nova, Frosty och Morris. Trevligt med lite nytt sällskap! :D

     
 

Av Scarlett - 21 mars 2014 21:39

Klubbar och vänner

En stor del i SSO är socialiteten. Jag menar, tänk er detta spel fast inte online. Hur skulle livet se ut då? Antagligen skulle folk tröttna fort. Därför är det verkligen viktigt att hitta någon eller några som man kan knyta ett starkt band till och umgås med oavsett. Jag har hittat många vänner och klubbar där jag hör hemma, och när man väl har fått det fattar man vad man har missat.

Nväl, jag tänkte faktiskt nämna de som kan ljusa upp dagen för en eller bara är otroligt trevlig att umgås med.

De jag tänker på är Rose Greenhill, Emelie Silverhaven, Molly Sealund, Athena Nightlake, Nicole Flowerbell, Kelly Skystar, Denise Eveningwood, Rebecca Longside, Zoe Deerdawn, Emelie Darklund, Stephanie Snowhall, Agnes Flowerstone och ni andra, ni vet vilka ni är.

De klubbar jag verkligen lagt min själ i och bokstavligen 'bott' i är Ice Mustangs, Molls och Toves klubbar (bl a Jorvik Warriors och Alpha Wolves), Cyborg Stars och även Ocean Panthers som jag fick dela mitt liv med en kort tid. Ni är alla guld värda ♥


Något jag rekommenderar alla att prova/göra/se

Okej, först nåt verkligen alla borde prova. Alla borde verkligen prova att flyga. Jag menar, man kan flyga på så många olika sätt. Detta är väl det närmsta jag kommit i mitt liv:

(bild kommer sen, haha)

Något alla borde göra är att springa hand i hand med din absolut närmsta vän, i sanden på kvällen. Det är verkligen underbart!


Och sist något alla borde se... Hm den var faktiskt rätt svår. Men jag säger Life with boys, ala känner ju redan till Victorious och iCarly och Sam & Cat men Life with boys är ett lite bortglömt fenomen. Det är ett program i samma kategori som de tidigare nämnda och jag älskar det :D


 

Av Scarlett - 20 mars 2014 17:10

Topp 3 uppdateringar, hästraser & championat

Uppdatering:

1. Hästfunktionen

2. Skördebygden

3. Araberna

Hästraser:
1. Arab

2. Frieser

3. Jorvikiskt varmblod

Championat:

1. GC

2. JSC

3. VDC


Postitiva och negativa saker hos mig själv

Själv ser man ju gärna bara sina bra sidor och gömmer de dåliga bakom. Men det är ju bra att se sina dåliga sidor också och verkligen försöka bättra sig genom att ha det i tanken när man hamnar i en sån situation. Dock var det meningen att jag skulle ta upp bra och mindre bra saker med mig själv, inte leka psykolog, så vi kör! :D

Positiva saker:

 • Ser hur folk faktiskt kan ta saker och skippar därför en del onödiga kommentarer.
 • Håller oftast en lugn ton i bråk (med undantag)
 • Säger nästan alltid ja om nån ber mig om nåt
 • Är mig själv bland mina vänner

Negativa saker:

 • Tål inte vardagliga ljud som att någon tuggar högt eller snorar/snörvlar eller andas väldigt högt
 • Har ett alldeles för bra ordförråd när jag sms-bråkar
 • Sitter för mycket framför datorn (vad ska jag göra av mitt liv annars)
 • Säkert hundra andra saker som jag inte kommer på nu

 

Av Scarlett - 19 mars 2014 20:48

   Favorit tillfälle (högtid, veckodag etc)

Min absoluta favoritdag på hela året är ju såklart min födelsedag. Man får en massa fina saker, men man blir liksom ett år äldre på en dag. Det är coolt. c: Annars gillar jag lördagar och tisdagar, lördagar är sköna och slappa och tisdagar = horsie :D


Vad har jag för talanger?

Ja nu glömde jag ju helt bort att fråga min kära osty vad jag har för talanger, det är mycket roligare om nån annan får säga om en själv right? Men jag skriver de jag kommer på själv, om någon av mina vänner imon kommer på nåt kul så hojtar jag till ^^

 • Bra på att ljuga folk rätt i ansiktet och slippa undan med det (oj vilken talang va)
 • Känsla för hästar
 • Sjukt invecklat tankesystem, alltså jag tänker väldigt smart och långt även fast det inte märks :p
 • Låttexter (engelska/svenska)
 • Redigera

Det är väl typ de random saker jag kommer på haha, men som sagt lär det dyka upp nåt mer om det imorgon!


Om moi, Scarlett Silverwood


Hej!
Jag heter Scarlett och bor i Valedale med mina 10 pållar. På min blogg får du följa mitt liv på SSO men även lite IRL då och då.
Hoppas du trivs! ☺
(bloggen är i princip död numera!)

Läs om hästarna

                       

          

       

    

       

Husdjur

      

SSO

         

Viktigt

Upp till 90% av bloggmaterialet har jag gjort eller redigerat. Om det inte står nåt annat är det på. Ni får kopiera men det måste tydligt stå att det är min bild. 

Fråga mig

47 besvarade frågor

Sök i bloggen

Sociala nätverk

       

Kategorier

Senaste inläggen

Nano Unicorn

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se