Silverwood

Senaste inläggen

Av Scarlett - 12 april 2014 20:29

Fick idén av Steff som just lade upp e   n nästan likadan på Instagram nyss ☺
 


ANNONS
Av Scarlett - 11 april 2014 16:41

Yahoo! Fattar ni hur länge vi väntat? ett halvår, mer! Det senaste var sprickorna eller om vi ska räkna Hermans uppdrag som faktiskt också var länge sen. Äntligen lite story! Peppad som tusan till nästnästa onsdag... ;)

Berättelsen fortsätter den 23:e april...


Det är ju uppenbarligen avslöjat att vi kommer hitta Lisa och Starshine eller åtminstone komma närmre hemligheterna som finns överallt. Hm..


 

ANNONS
Av Scarlett - 11 april 2014 15:17

Idag fick jag påsklov som många andra och jag tänkte bara ta det lugnt under påsken. Kanske städa, och hålla på med ett hemligt projekt litegrann ;)

 

Och det är verkligen inte fel med en regnbågscupcake heller, hihi c8

Ha en bra fredag!


 

Av Scarlett - 11 april 2014 14:15

Musse är då en cavapoovalp, cavapoo är alltså en hundras och en väldigt söt sån. Jag fick upp denna gulliga bild på Google, DET ÄR INTE MIN.

 Rätt söta va? ♥ I alla fall stack jag sen till Fort pinta och kunde inte hålla mig från att köpa en som liknar den brunröda på bilden, då Musse föreställer den rödvita. Så välkommen hem, Brownie!

Brownie är alltså en labradorvalp som leker mycket med Musse. Båda gillar verkligen bacon med quinoa men de får det inte särskilt ofta haha ^^

  


Av Scarlett - 10 april 2014 18:07

Jag satte ihop en outfit utifrån tröjan man fick av Zed och lite hopplock från garderoben.


 


Om man vill veta var nåt kommer ifrån får man kolla Starstable Database :-]
 


Av Scarlett - 10 april 2014 17:45

Ja idag har jag varit hemma hos en kompisar tillsammans med några andra och filmat lite för vårt tävlingsbidrag till en tävling där priset är 25.000 kr klassresepengar (!!!).

Så nu sitter jag här och vill göra en massa saker samtidigt som inte riktigt funkar. Men men, jag får hitta en ordning på allt. c: 

Av Scarlett - 9 april 2014 14:53

Hejsan!
I denna veckas uppdatering behöver Zed hjälp med att få ordning på sin nya butik!

Nya uppdrag:
- Den coola killen Zed har en dröm om att öppna en butik med punkinspirerade kläder i Jarlaheim och det är mycket som ska falla på plats för att hans dröm ska bli verklighet. Rid och prata med Zed som står vid skönhetssalongen i Jarlaheim och se om du kanske kan vara till hjälp!

Zed vill öppna en punkig affär!
Zed vill öppna en punkig affär!

Nya kläder:
- När du har hjälpt Zed med butiken kommer den öppnas på direkten. Rockiga kläder och t-shirts med coola tryck som Zeds flickvän Daisy har skapat finns nu i hans butik, Jarla Crüe!

Highscore reset:
- Det är dags för ännu en nollställning av alla tävlingsresultat! Från och med idag har alla chansen att ta nya toppresultat i alla tävlingar igen. Lycka till allihopa!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

_________________________________________________________________________

Jippie... Ännu fler tråkiga småuppdrag :(

 

 

 

 

 

Av Scarlett - 7 april 2014 16:13

Okey, mest för kul idag utmanade en kompis till mig att jag inte skulle ha nåt rosa på mig imorgon. Jag lovar er, det var ett bra tag sen jag inte hade rosa på mig. Alltid nåt, Jacka, tröja, trosor eller strumpor haha. I vilket fall ska jag inte ha nånting rosa på mig imorn! Vi får väl se om jag lyckas ;)


Ja sen gick det ju halvbra med en annan grej jag försökte göra som vi inte behöver ta upp ;) Men jag är ledsen för detta otroligt onödiga och tråkiga inlägg, men fantasin flödar liksom inte :( 


Om moi, Scarlett Silverwood


Hej!
Jag heter Scarlett och bor i Valedale med mina 10 pållar. På min blogg får du följa mitt liv på SSO men även lite IRL då och då.
Hoppas du trivs! ☺
(bloggen är i princip död numera!)

Läs om hästarna

                       

          

       

    

       

Husdjur

      

SSO

         

Viktigt

Upp till 90% av bloggmaterialet har jag gjort eller redigerat. Om det inte står nåt annat är det på. Ni får kopiera men det måste tydligt stå att det är min bild. 

Fråga mig

47 besvarade frågor

Sök i bloggen

Sociala nätverk

       

Kategorier

Senaste inläggen

Nano Unicorn

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se